top of page
Foto van schrijverMarleen Rens

Boekweitwafel met ei-paprika salade

Ingrediënten: ( 1 persoon)


2 eieren

2 boekweitwafels* (let op, zie voetnoot)

100g puntpaprika

75g tomaat25g salade

100ml kefir* (alleen de zelfgemaakte)

1/2 theelepel mosterd met graantjes* ( zonder suiker)

Herbamare*


*verkrijgbaar bij je consulent



Bereiding: 


Kook de eitjes 10 minuten tot ze hardgekookt zijn, laat ze afkoelen in koud water, pel ze en snij ze in kleine stukjes. Snij de puntpaprika in kleine stukjes.Meng de paprika, de kefir, de mosterd en de eitjes door elkaar, kruid naar smaak met herbamare. Verdeel de paprika over de crackers en serveer die met de salade en de tomaat.Of neem je paprika-ei salade en de tomaat/salade samen met je crackers mee in een potje naar je werk. 


Gebruik in het programma alleen de 100% boekweitwafels, bij de ingrediënten mag er alleen boekweit staan.


Dit is per persoon 1 eiwitportie, 1 groentenportie en 1 vezelportie.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page