top of page

Gezonde appeltaart

Ingrediënten:


150g havervlokken*

2 eetlepels kokosolie*

snuifje Himalaya zout*

2 eieren

3 grote appels

koffielepel speculaaskruiden


*verkrijgbaar bij je consulent



Bereiding:


Verwarm de oven voor op 180°Mix de havervlokken samen met de eitjes, de kokosolie, het Himalaya zout en kaneel tot alles goed vermengd is. Rasp 2 appelen fijn en meng dit door het haver mengsel. De andere appel snijd je in dunne schijfjes. Bekleed een kleine ovenschaal van 20x20 cm met bakpapier. Giet er het mengsel in en druk even aan dat je een fijne laag krijgt. Leg er nu de appelschijfjes bovenop. Zet de ovenschaal voor 50 minuten in de voorverwarmde oven (even prikken want iedere oven is anders). Je kan de appeltaart zowel warm als koud eten.


Bewaar in de koelkast. ( max 3 dagen).

Invriezen kan ook.


¼ van je taart kom je aan 1 fruitportie en 2 vezelporties

38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page