top of page
Fruits_edited.jpg

Online coaching
Leef & Eet

Dringend nodig om je gewicht en gezondheid aan te pakken maar niet veel tijd? Geen probleem. Ik kan je perfect online begeleiden.

Fruits_edited.jpg

Zoom Sessie

We hebben samen een zoom sessie van ongeveer 60 minuten om je alles uit te leggen. Voor deze sessie betaal je gewone consultatie prijs van 40 euro. Beslis je om te starten dan wordt de 40 euro van je startpakket afgetrokken.

 

Daarna hebben we maandelijks een zoom sessie om de volgende maand te bespreken. Dit is allemaal inbegrepen in je maandelijkse kost van het programma.

 

Je beschikt liefst over een weegschaal die je vet-, spier-, en vochtpercentage kan meten. Maar een gewone weegschaal kan ook.

kruidenthee

Post pakket

Als je na het intake gesprek beslist om te starten met het programma  dan wordt jouw startpakket je toegestuurd met de post.  Jouw opvolg pakketten worden je altijd toegestuurd voordat je nieuwe maand begint.

Alle andere voeding die je wenst  kan je bestellen via de webshop. 

Je kan ook verse en bereide (kant en klaar en gezond) bestellen op de website van Leef & Eet. Alle gerechten worden aan huis geleverd. Bestellen voor maandag middag = levering op donderdag.

Pompoenkruiden

Dagelijkse begeleiding

Veranderen van voeding en gewoonten rond voeding is moeilijk. Omdat wij, consulenten van Leef & Eet, weten dat ons programma ook voor jou zal werken nemen we je hand vast en laten je niet meer los tot je je doel hebt bereikt. We hebben dagelijks contact, ook op zon-en feestdagen, zelfs tijdens je vakantie. Op die manier is de weg naar een gezond en slank lichaam ook voor jou haalbaar.

 

Door het dagelijkse contact en het dagelijks invullen van je online eetdagboek wordt ook voor jou afslanken en fit worden mogelijk.

BOEK JE INTAKE

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Start vandaag

Voordeligst

Voedingsadvies

€ 40

40

Elke maand

Geldig tot annulering

bottom of page