top of page

Gebakken halloumi met kelp, courgette en champignons

Bijgewerkt op: 8 mrt.

ingrediënten: (2 personen)


120g halloumi 

360g kelp noedels*

1 flesje Brothway vegan bouillon*

1 blikje kokosmelk* 

200g courgette

200g champignons

olijfolie*

zwarte peper

herbamare*


*verkrijgbaar bij je consulent




Bereiding:


Snij de champignons in dunne plakjes, de courgette snij je in slierten met een spiraalsnijder. Spoel de kelpnoedels goed onder stromend water en laat uitlekken. Bak de champignons bijna volledig gaar in olijfolie, voeg de kelp, de courgette, het blikje kokosmelk en de vegan bouillon toe. Warm alles samen al roerend door elkaar, kruid met herbamare. Bak of grill de halloumi en serveer met de kelp/groenten mengeling.


Per persoon is dit 1 groentenportie en 1 eiwitportie.

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page