top of page
Foto van schrijverMarleen Rens

Haver-appel flan

Ingrediënten:


80g havervlokken*

350ml amandelmelk ongezoet

1 ei

1 mooie grote zoete appel

10g vanillepoeder crème shake*

1/2 koffielepel vloeibare 100% stevia*


*verkrijgbaar bij je consulent



Bereiding:


Verwarm de oven voor op 170°Snij de appel in kleine stukjes ( de schil hoeft er niet af). De havervlokken laten opkoken in de amandelmelk. Na het opkoken even laten wellen. Meng de stevia, de vanille, het losgeklopt ei en de appelstukjes erdoor. Doe het deeg in een bakvorm en laat 1uur bakken op 170°. Laat afkoelen zodat hij kan opstijven. Nu nog even afblijven! Maak die best de dag ervoor.


Dit kan als ontbijt of tussendoor in het programma, neem er dan 1/3 van, zo heb je 1 eiwitportie, 1/2 fruitportie en 1.5 vezelporties. Vergeet dan je Aminozuren Complex niet erbij te nemen en ook aan te vullen met je andere 1 /2 fruitportie. (zodat je dan je volle fruitportie hebt). Of eet die als tussendoortje, dan kan je 1 plakje van 2cm zien als een traktaat, dan hoef je er niets voor te tellen. Alleen tijdens voor 18.00 uur en op standaardagen.

Geniet ervan met een tasje koffie of thee!


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page