top of page
Foto van schrijverMarleen Rens

Quinoa salade met scampi's, tomaat en boontjes (warm of koud)

Ingrediënten: (2 personen)


200g kleine tomaatjes

200g groene fijne boontjes

1 rode ui

140g gekookte quinoa*

400g scampi's

5 soeplepels olijfolie*

3 soeplepels balsamico*

Himalaya zout*

zwarte peper


*verkrijgbaar bij je consulent



Bereiding:


Snij de tomaten in 4 stukken. Kook de boontjes beetgaar. Snij de rode ui fijn. Bak de scampi's in olijfolie. Meng de tomaat stukken, boontjes, de quinoa, en de scampi's door elkaar. Meng de olijfolie met de balsamico en kruid naar smaak met peper en zout. 


Je kan dit gerecht zowel warm als koud eten, je kan de salade opwarmen als de olijfolie en balsamico er al door gemengd zijn.


Per persoon kom je aan 1 eiwitportie, 1 groentenportie en 1 vezelportie.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page