top of page
Foto van schrijverMarleen Rens

Vegetarische konjac spaghetti bolognaise

Ingrediënten: (voor 1 persoon)


1/2 pakje konjacvezel spaghetti*

130g Quorn

ui, paprika, courgette, champignons.... samen 200g (groenten naar keuze uit de lijst)

1/2 pot tomatensaus zonder suiker*

olijfolie*

zwarte peper

himalayazout*

basilicum

oregano

garnering: een beetje gemalen kaas


*verkrijgbaar bij je consulent



Bereiding:


Snij de groenten in stukjes en stoof ze aan in olijfolie tot ze gaar zijn, voeg dan de tomatensaus toe. Bak de Quorn. Voeg de Quorn bij de groentesaus en voeg naar smaak kruiden toe. Laat nog even verder doorwarmen. Laat water koken voor je konjac spaghetti. Neem net voldoende tot de spaghetti onder water zit. Spoel je spaghetti héél goed af onder stromend water. Leg de spaghetti 1 minuut in het kokende water en giet ze af. Serveer met de warme saus en de gemalen kaas.


tip: als je je volledig pakje spaghetti kookt dan kan je er nog eens een koude pasta salade van maken met groenten.


Met dit recept heb je 1 eiwitportie, 1 vezelportie en 1 groentenportie.

Een gerecht met konjac vezels nooit invriezen!

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page